onsdag 28 april 2010

Inspiration: Fina skivomslag








Ganska olikt min stil men lite lika sinsenmellan och framförallt väldigt fina och inspirerande. Uppifrån och ner Jónsi - Go, Kate Nash - My Best Friend Is You och Sarah Blasko - As Day Follows Night.

måndag 26 april 2010

Januari 2009

Jag hittade ett gammalt dagboksbildsklotter från Januari 2009. Jag började inte rita en bild varje dag. Sen när jag är arbetslös borde jag ta tag i det.

måndag 19 april 2010

Itte bitteh rainbow kitteh



Ibland glömmer jag grejer som jag gjort. Till exempel den här katten som finns på pins (rim!) som Hallongrottan köpte in och döpte till Happy Rainbow Gay Cat! Jag upptäckte att jag har ett dussin kvar här hemma också som jag borde försöka bli av med. (Köper du en av mig direkt så tar jag typ en guldpeng som Underbaraclara skulle säga, köper du flera kanske det blir rabatt!!!1!)

Hallongrottan verkar förövrigt vara proppfull av fina grejor och böcker och serier och föredrag and whatnot, nästa gång jag är i huvudstan måste jag faktiskt ta mig dit, visst ligger det supernära Copacabana dessutom? Där vill jag ju fika grapefruktsfrukost en solig sommarförmiddag.

tisdag 13 april 2010

Raining Rainbows



Jag gjorde animeringen online eftersom det inte funkar att lägga upp animerade gifar på blogger verkar det som. Tips på var en kan lägga upp animerade gifar? Funkar flickr? Än så länge har jag nöjt mig med min myspace, som jag av okänd anledning har men knappt använder. Det ligger lite gammalt skräp där, check it out vetja!

(Update, nä nu länkar jag den från myspace istället. Men tips på bildsidor att ha den på uppskattas!)

måndag 12 april 2010

Uppdrag Utopia

Den här skitsnygga bilden har Mattias Pettersson gjort till Utopia. Så när jag blev ombedd att trixa ihop en folder åt dem, gjorde jag som en cover på den, med ord i:


Dessutom ritade jag några dörrar för att illustrera hur tråkigt uppdelat det är i kulturutbudet i GBG just nu:


Sådärså. Och Utopia är ett fantastiskt projekt, läs själv om dem på Kultur Ungdom eller på Utopiabloggen!