tisdag 29 juni 2010

Girls with moustasches

Alway like this



Ganska exakt såhär gör jag nästan alltid: Kommer på nån vag idé om nåt jag vill rita och drar fram grejer, börjar och antingen har jag redan glömt vad jag ville göra eller så blir det bara FULT. Så sitter jag där med penseln, pennan eller vad jag nu har och ritar nån random tjej istället och det ser ut exakt som nåt som jag gjort i gymnasiet (som denna!) och jag blir ännu missnöjdare och går och gör nåt annat istället. Tålamod är inte riktigt min grej.

onsdag 23 juni 2010

Carry on! Make it work!


Jag försöker göra en playlist med precis lagom peppiga låtar att jobba till för ärligt talat går allt lite segt just nu. Inte för mycket party och inte för deppigt så en glömmer bort sig i dans eller gråt. Och med jobba menar jag väl typ, leta efter och söka jobb, fylla i diverse blanketter, rita grejer och sånt. Har du den perfekta Carry on! Make it work!-låten så lägg till den vetja. Tack och bock!

torsdag 17 juni 2010

Uppdrag Inställt: Som En Dröm


Årets raraste festival Som En Dröm ställer tråkigt nog in. Fast typ såhär hade jag pastellkladdat ihop affischen, nästan oläsligt ljust på sina ställen, men jag gillade verkligen fågeln med biljetten.