söndag 24 oktober 2010

På tal om rävar, snart är det december

1 december 2009 - Gobbledigook / Sigur Rós

6 december 2006

 ... och i december skulle jag vilja göra som en temablogg på 24 dagar. 2006 ritade jag dagboksbilder om varje dag. 2009 ritade jag en låt varje dag. Vad ska jag hitta på i år?

fredag 22 oktober 2010

Katt och räv


Det är, som sagt,  lite tomt i mitt huvud och i mitt ritblock just nu, men Lina Ekstrand, hon ritar fint, till exempel rävar i första numret av Monki Magazine.

onsdag 20 oktober 2010

Att göra listor


En sak jag gillar är att göra spellistor med specifika syften och teman. Ni har ju fått cover up! med fina covers, jag har samlat alla låtar jag ritat på en, du har fått peppa upp jobbdagar med Carry on! Make it work! (fortsätt såklart gärna lägga till på den) och nu har jag börjat med en lista där jag vill att du ska känna efter supernoga och lägga till din allra finaste låt. Viss dispens har utfärdats för såna som inte kunde bestämma sig för bara en, men de ska komma från hjärtat liksom, finaste.  Den är nog redan höstens enda soundtrack.

Jag gillar såklart också att få lyssna lite på andras playlists (och kanske lägga till lite här och var) som på denhär på Brustna Hjärtslag.

tisdag 19 oktober 2010

Stop motion / drömmar

Hittade en väldigt gullig blogg, Milas Daydreams, foton på en sovande unge omgiven av landskap som fotografen byggt upp. Kolla in!

Den påminde mig om denhära fina stopmotion-videon till Oren Lavies Her Morning Elegance



Som i sin tur fick mig att tänka på videon till Coldplays Strawberry Swing:


onsdag 6 oktober 2010

Uppdrag: VÄGEN ♥ COSY DEN

Gråskala för kopieringsapparat
I färg för interwebz
Ratat färgförslag, egen favvis!

(PS: Kolla in eventet på facebook)