lördag 16 november 2013

Lördagstips: målarbok & kalendersidaLördagens första tips hittade jag genom en av mina favoritbloggar Grrrl Collection. Där såg jag först den här filmen om det roliga målarboksprojektet som Jenny Brandt från DosFamily letar crowdfunding till just nu! Hon gör målarbokssidor av sina snygga fotografier och det ser väldigt fint och fantasifullt ut. Lägg en slant i crowdfundingprojektet du med så vi kan få färglägga dem!

Om du inte kan vänta på att boken blir klar och det kliar i fingarna efter att göra något själv är det väl en idé att på liknande sätt göra en alldeles personlig målarbok som bara finns i ett enda exklusivt exemplar i julklapp till nån liten (eller stor?) du känner med bilder på dens egna familj och vänner.

Lördagens andra tips är nästa månads kalendersida från drömpastelliga franska bloggen , som finns både att skriva ut och som desktop-bild. Lagom julig och med lite extra anteckningsutrymme så den blir perfekt för att hålla ordning på hela händelserika december!

2 kommentarer:

Wallinskaya sa...

Wow, vilken kul grej! Jag har gjort något liknande med mina elever. De fick fylla i konturerna på ett valfritt djur som vi bildgooglade. Sen tog jag bort bilden bakom och skrev ut konturerna så fick de färglägga sin egen bild själva liksom. Det här är ju en kul grej, för det är ens egna bilder jao.

rai rai sa...

Ja eller hur! Uppmanar ju inte gärna till plagiering av awesome projekt, men det var så himla inspirerande att tänka ut varianter att göra. Visa gärna om du gör nåt liknande, mina kids är för små än så jag kommer nog köpa dendära och fylla i själv.